Haber Detay

 
blog2.jpg
Feb 10, 2021

Ankara'da Seyyare Filo İle Güvenli Araç Kiralamaya Hoş Geldiniz


Ankara bölgesinde, Sektöre girdiği günden bu yana hızlı ve ayakları yere sağlam basarak büyüyen, Seyyare Filo Kiralama edindiği bilgi ve becerilerle, kurumsal duruşunu hiç bozmadan gerek Ankara gerekse taleplere istinaden hizmet verdiği diğer illerde adından saygın bir şekilde söz ettirmeyi başarmıştır.

Category: Turkish
Posted by: seyyareuser

Ankara bölgesinde, Sektöre girdiği günden bu yana hızlı ve ayakları yere sağlam basarak büyüyen, Seyyare Filo Kiralama edindiği bilgi ve becerilerle, kurumsal duruşunu hiç bozmadan gerek Ankara gerekse taleplere istinaden hizmet verdiği diğer illerde adından saygın bir şekilde söz ettirmeyi başarmıştır.
Seyyare Filo Kiralama bünyesinde işinde profesyonelleşmiş kadrosu ile, Ankara’da araç kiralama konusunda tüm soru ve sorunlara net ve anlaşılabilir cevaplar verebilen, trafik ve ileri sürüş tekniklerinde gerekli bilgi ve becerilere sahip kadrosu ile gerek yurt içindeki gerekse yurtdışından gelen misafirlerimize en iyi hizmet ve araç kiralama deneyimini yaşatmak için sürekli olarak çalışmaktadır.
NEDEN SEYYARE FİLO KİRALAMAYI TERCİH ETMELİYİM?
Ankara’da filo kiralama da Kurumsal bir firma ile çalışmanın huzuru ve ayrıcalıklarını yaşamak için, Ankara’nın öncü kuruluşlarından Seyyare Filo Kiralama’yı mutlaka tercih etmelisiniz,
Ankara’da filo kiralama –araç kiralama sektöründe - geniş araç yelpazesi ile Kurumsal yapıda hizmet veren Seyyare Filo Kiralama ile sorunsuz ve güvenli araç kiralayabilirsiniz.
Ankara’da açıldığı günden buyana bölgenin en genç araç filosuna sahip olan Seyyare Filo Kiralama ile, kiralayacağınız araçlarımızda sorun yaşamadan seyahat etmenin huzurunu ve güvenini yaşayacaksınız.
Ankara’da araç ve filo kiralamak istediğinizde, kalite için daha fazla ücret ödemenize gerek yok artık. Seyyare Otomotiv Filo Kiralama farkıyla, yeni model ve kaliteli araçlarımızı Ankara’da daha ucuza kiralayabilirsiniz.
Ankara’ da ilk günden buyana araç kiralama sektöründe “Kurumsal Firma” çizgisini bozmadan yoluna devam eden Seyyare Filo Kiralamanın geniş araç filosundan siz ihtiyacınız olan aracı belirleyin yeterli.
Ankara’da uzun dönem kiralama ve araç kiralamalarınızda asla sürprizle karşılaşmazsınız.
Seyyare Filo Kiralama olarak Ankara’da neyi vadediyorsak o hizmeti sunuyoruz.
Ankara’da uzun dönem güvenli araç kiralama için ilk günkü heyecanımızla hizmetinizdeyiz.
ANKARA’DA ARAÇ KİRALAMAK İSTEDİĞİNİZDE-SİZ ARACINIZI İSTEYİN BİZ GETİRELİM –  BİZ GÖTÜRELİM!
Ankara bölgesinde Seyyare uzun dönem araç ve Filo Kiralama ile tüm Türkiye’de Filo Kiralama dünyasının ayrıcalıklarından biri olan  “dilediğim şehirden alırım, dilediğim şehre bırakırım” hizmetinden sorunsuz bir şekilde yararlanabilirsiniz.
Bu hizmetimiz ile siz değerli Seyyare Filo müşterilerimizi, Ankara içi veya dışında uzun dönem araç kiralama ve kısa süreli araç kiraladığınızda bulunduğunuz lokasyon da sizleri mağdur etmeden gerekli hassasiyet ve özeni göstererek “dilediğiniz” aracı teslim ediyoruz ve teslim alıyoruz.
YORGUNSANIZ VE ARAÇ KULLANMAK İSTEMİYORSANIZ…
Ankara’ya geldiniz ve yorgunsunuz. Araç kullanmak istemiyorsunuz. Seyyare Filo Kiralama’dan  araç kiralayabilirsiniz. Seyyare Araç Kiralama’nın  Şoförlü araç kiralama hizmeti ile sizi tanıştıralım..
Bize Ankara’da neler yapmak istediğinizi ya da önceden belirlediğiniz rotanızı söyleyin yeterli. Ankara bölgesini iyi derecede bilen kadromuz ile biz sizi güvenli ve özenli bir şekilde gezdirelim.
Ankara’da Şoförlü araç kiralama hizmetimiz, ileri sürüş tekniklerinde uzmanlaşmış bir kadrodan oluşan değerli sürücülerimiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Siz sadece Şehrin keyfini çıkartın..
ANKARA’DA ARAÇ KİRALAMA HİZMETİNİ SEYYARE FİLO’DAN YAPTIĞINIZDA FARKI GÖRECEKSİNİZ. ARACINIZI HAVAALANINDAN  ALMAK ve TESLİM ETMEK Mİ İSTİYORSUNUZ?
Siz sadece uçağınızın bilgilerini bize iletin yeterli. O andan itibaren Ankara’da tüm organizasyonunuzu biz yapalım.
Havaalanından çıktığınız anda kapıda Seyyare Filo’ nun güler yüzlü karşılama personeli sizi karşılayacak ve gerekli teslimatı sizinle birlikte aracınızı kontrol ederek yapacaktır.
Artık Şehirden ayrılma vakti geldiyse “aracımı nereye teslim edeceğim” düşüncesinde olmayın. Alanında uzmanlaşmış personellerimiz yine havaalanından ya da istediğiniz bir yerden  aracınızı teslim alacaktır.
ŞEHİR DIŞINA GİTMEK VE ARAZİDE MACERA YAŞAMAK MI İSTİYORSUNUZ? 4x4 ARAZİ ARACINA MI İHTİYACINIZ VAR?
Türkiye genelinde 4x4 arazi araçlarının uzun dönem filo kiralamasında ve kısa dönem arazi aracı kiralamak istediğinizde araçlarda öncü bir kuruluş olan Seyyare Filo ile arazi aracınızı tercih ederek dilediğiniz gibi gezebilirsiniz.
Siz 4X4 Arazi aracınızla ister uzun dönem kiralama ister kısa dönem kiralama  ile nereye gitmek istediğinizi belirlediniz mi?Kiraladığınız 4x4 arazi aracınızla Kızılcahamam’da yükseklere mi çıkmak istersiniz?
Türkiye genelinde uzun dönem filo- kısa dönem arazi aracı kiralamada Seyyare Filo’nun öncü bir kuruluş olduğunu hatırlatarak, 4x4 arazi araçlarımızı hizmetinize sunuyoruz.
ANKARA’DA BİZİ DİĞER RENT A CARLARDAN AYIRAN FARKLILIKLAR NELERDİR?
Seyyare Otomotiv uzun dönem Filo Kiralama olarak veya kısa dönemli araç kiralamalarınızda her zaman önceliğimiz, “GÜVEN ve GÜVENLİKTİR”
Gerek uzun dönem –filo kiralama gerek rent a car kısa dönem kiralamalarımızda Araçlarımızı en güvenilir şekilde gönül rahatlığıyla kullanabilmemiz için tüm bakımları gerek Ankara bölgesinde gerekse diğer şehirlerde, alanında uzman yetkili servislerce yapılmaktadır.
Gerek uzun dönem –filo kiralama gerek rent a car- kısa dönem kiraladığımız araçlarda Güvenlik ve konfor açısından gerekli olan lastikler mevsime göre kışlık ve yazlık olarak zamanında değiştirilmektedir.
Temizliğe önem veren yapımızdan dolayı tüm araçlarımız ilk alındıkların günkü gibi içi ve dışı tertemiz olarak siz değerli müşterilerimize teslim edilmektedir.
Gerek uzun dönem –filo kiralama gerek rent a car kısa dönem kiralamalarımızda Ankara’da kiraladığınız aracı 7/24 dilediğiniz yerden teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz.
Gerek uzun dönem –filo kiralama gerek rent a car kısa dönem kiralamalarımızda Kesintisiz iletişim için 7/24 müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.
Gerek uzun dönem –filo kiralama gerek rent a car kısa dönem kiralamalarımızda hiçbir zorlukla karşılaşmadan ikame aracınızı neredeyseniz oradan teslim ediyoruz.
Yabancı misafirlerimiz için gerektiğinde şehir içi ve gezilecek yerlerin planlaması yapılarak kendilerine şoförlü ve rehberli hizmet sağlanmaktadır.
Yabancı misafirlerimiz ödeme konusunda hangi para biriminden ödeme yapmak isterlerse o para biriminden ödemeyi yapabilmektedirler.
ANKARA’YI ARKADAŞ GRUBUNUZLA GEZMEK Mİ İSTİYORSUNUZ?
İster kendiniz kullanın isterseniz ileri sürüş teknik ve becerilerine sahip uzman ekibimiz size hem şoförlük hem de rehberlik yaparak 9 kişiye kadar olan yeni model araçlarımızla Ankara  gezilerinizi planlayabilirsiniz.
Gezi araçlarımızda tüm yolcularımızın rahat edebileceği şekilde klima kontrolü mevcuttur.
Ankara’da hangi aracı kullanmak isterdiniz? Otomatik ya da manuel vites tercihinizi bize bildirmeniz yeterli olacaktır.
Kalabalık ailelere uygun şekilde dizayn edilmiş, 7 kişilik araçlarımızla da siz değerli misafirlerimize Ankara’da da en iyi konforu sunmaya hazırız.